Plans plans

Hello mina vänner!

Nu är helgens planer spikade i alla fall. Ebbson kommer och hämtar mig lite senare, så ska vi åka och sola (minns inte när jag solade solarium senast) och därefter hem till henne där vi är ensamma ikväll, lovely! Får se vad för mys vi hittar på. Sedan imorgon ska jag på kräftskiva och därefter blir det utgång. Med på schemat står i dagsläget cafét där Ebbas arbetskollega skulle köra bord och hade önskat två av ebbas tjejkompisar, nämligen mig och Erika, haha. Det ska bli kul att se vad det är för en filur som går och önskar någons tjejkompisar på det där sättet, självsäkert ajaj!

Tar det annars lugnt idag, kände att det behövdes så att jag är fit for fight efter helgen igen. Ska ut och springa innan Ebba kommer tänkte jag. Gud vilken skön start på dagen det var att ta en deffwalk imorse innan frukosten by the way. Det ska bli en vana nu!

Annars har jag suttit och skrivit med Carlos på msn och han är fan mer spontan än mig, haha! Han skickade en länk på en lägenhet i Milano och skrev I've found an appartment for us, baby. Han sa att han varit på visning för den och frågade om jag kunde flytta till Milano nästa månad redan så skulle han ta den nu, mot att jag hjälper till med hyran ekonomiskt såklart. Haha, helt sick ju! Men det är ju inte förrän efter jul jag flyttar. Men det vore ju ganska nice att bo med någon måste jag säga, framför allt nice att överlåta det eviga lägenhetsletandet i Milano till någon annan som har mer kontakter där. Jaja, nu ska vi inte ta ut något i förskott, men det var rätt galet måste jag medge!..





Ebbson and me i början av sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0