Milano denna vecka?

Sitter just nu och pratar med Carlos (från Brasilien, men jobbar i Milano) som jag lärde känna i Milano nu när jag och Carro var där. Han var sugen på att komma till Sverige den här veckan då han är ledig och se om han kunde starta något samarbete med en svensk agentur. Har för övrigt aldrig träffat en kille som rest så mycket som han. Han bor i olika städer världen över i ungefär ett halvår åt gången. Då modellar han alltså där. Men nu verkar det som att han ska stanna i Milano tills den dagen han ska flytta hem till Brasilien igen. Me like.. (; Hur som helst frågar han nu istället om han ska köpa flygbiljetter till mig så att jag kan komma till honom den här veckan. Det vore fan inte helt fel alltså. Vi hängde som sagt med honom och hans kompis all vaken tid i Milano kändes det som och det var länge sen jag hade så roligt. Jag vill diiiiit!


Vill att det ska bli februari/mars nu så att jag kan flytta dit. I fem-sex år har jag väntat på det..


Kommentarer
Postat av: s

vad kmr dina parents att säga angående det? jag menar att du han köper biljett till dig och vill att du ska bo hos honom? trots allt e väl inte dina föräldrar så speciellt konservativa elr? undra bara heh=)

2009-08-24 @ 18:00:25
Postat av: anni

haha usch va ful

2009-08-24 @ 18:06:18
Postat av: Anonym

mmmh skulle aldrig banga

2009-08-24 @ 18:40:11
Postat av: Vanessa

Har frågat förut men du svara inte på det, hur lång är du? =) väldigt nyfiken! jätte bra blogg fortsätt så! :)

2009-08-25 @ 01:28:23
Postat av: Mandy

Jag är 172 cm :)



Självklart är mina föräldrar emot det. Men jag är snart 19 år, dvs myndig, vilket betyder att jag i alla fall teoretiskt sett får göra vad jag vill. Jag ska leva mitt liv som jag vill leva det, inte så som mina föräldrar vill att jag lever det. Bara för att jag skriver att jag ska göra något här i bloggen, kan ni inte dra slutsatsen att mina föräldrar tillåter det, det är ju absurt.

2009-08-25 @ 12:32:00
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0