Legat helt utslagen tills nu

Godkväll på er!

Jag har inte alls mått nå vidare idag utan har legat halvt utslagen hela dagen och kvällen. Men nu har jag sovit tills nu och mår mycket bättre. Förmodligen var det en kombination av drinkarna/shottarna igår samt för lite sömn.

Nu ska jag ringa tjejerna och skvallra lite, hihi.


Haha! Jesper ser såå nöjd ut ;)

Kommentarer
Postat av: -

Du är verkligen en vedervärdig människa. Jag tycker verkligen synd om dig, en så elak människa som ska spela gullig. Fyfan, att du inte skäms när du sitter och skriver allt falska i din blogg och visar bilder, videor etc. Vad är det som är fel i din hjärna? Något är det ju verkligen. Stackars, stackars dig.

2009-08-30 @ 21:30:40
Postat av: Mandy

Ledsen anonym, men jag kan inte ta åt mig av din kommentar förrän du vågar stå för vem du är. Uppenbarligen "känner" du ju mig. Tills du vågar stå för vem du är och jag således har mer kött på benen, blir din kommentar en i högen av alla som tycker att min blogg sticker lite i ögonen och därmed kommenterar i stil med din.



Några videos har jag inte heller ;) Däremot oerhört mycket vänner så så elak kan jag nog inte vara.

2009-08-30 @ 21:45:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: hjärta

someone verkar definitivt tycka att din blogg sticker i ögonen Mandy. Klart tjejer hatar en tjej som du som både är vacker, smart OCH trevlig. Sen är det helt rätt att man bara ska visa de människor respekt som förtjänar det. Glöm aldrig att negativ respons är den bästa du kan få som bloggerska, det har visa du skrivit i ett inlägg och det är såå sant !!!!

2009-08-30 @ 21:48:38
Postat av: Mandy

Har för skojs skull spårat din ip-adress och till 95% bor du i Malmö och jag har även andra uppgifter om dig som jag inte har något behov av att skriva ut här. Dvs är du någon som jag garanterat inte känner överhuvudtaget. Lite komiskt tycker jag allt. Du borde lägga din tid på viktigare saker

2009-08-30 @ 22:53:44
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: ebba

Du anonyme, Om du hade känt Amanda så hade du aldrig någonsin brukat den där beskrivningen om henne så som du gör nu. Amanda är en otroligt god människa och hon behandlar verkligen folk så som man lärde sig redan på dagis, så som man själv vill bli behandlad, alltså med ömsesidig respekt. Om du skulle ha upplevt något annat än de ifrån henne så måste du antingen vara ruggigt duktig på att misstolka saker och ting eller så var ni förmodligen lika duktiga kålsupare i situationen.



Du tycker synd om amanda, jag tycker synd om dig som inte får uppleva henne i egen hög person. Den är nämligen underbar.

2009-08-30 @ 23:08:08
Postat av: emma

av ren nyfikenhet, om du nu verkligen inte bryr dig om denna persons kommentar och inte tänker lägga energi på att ta åt dig..

hur kan det då vara så viktigt att kolla upp ip-nummer och andra uppgifter om denna person?

ser varken det roliga eller varför man ska göra något sånt ''just for fun'' om du nu verkligen inte bryr dig.



jag är bara nyfiken på tankebanorna

yo go girl, puss!

2009-08-31 @ 21:42:24
Postat av: Mandy

Emma: Jag vet inte var du har läst att jag inte bryr mig om den här kommentaren? Precis som jag skrivit är det enda som intresserar mig vem denna anonyma person är, då det av kommentaren att döma måste vara någon som känner mig - annars kan man omöjligt kalla någon för falsk. Jag var nyfiken på om denne överhuvudtaget bodde i Stockholm så därav gav jag 2 minuter åt att skriva in ip-adressen och på 2 sekunder få fram att så inte var fallet :)

2009-08-31 @ 21:53:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: emma

"Ledsen anonym, men jag kan inte ta åt mig av din kommentar" jag kanske misstolkade det citatet och isf ber jag om ursäkt :)hehehehhh

2009-08-31 @ 22:18:31
Postat av: Mandy

Men gumman du får ju läsa fortsättningen på meningen! Eftersom den anonyme läsaren vägrar stå för vem denne är så kände jag för att kolla upp det själv =)

2009-08-31 @ 22:31:22
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: emma

så bara för att man skriver ett namn efter "postat av" så har man plötsligt en identitet och står för vem man är?

jag kanske egentligen heter gustav och kommer från örebro, fast juste, det lär väl du kolla upp :D



no offence, PUSS

2009-09-01 @ 20:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0