Lite bilder

Hej gullisar!

Usch
vilken hemsk natt jag har haft. Jag har fått spendera min natt på alla andra ställen än i min säng.. inte alls roligt. Därav var det omöjligt för mig att gå på mina två första lektioner imorse, så dåligt mådde jag. Men om ungefär en timme ska jag ta mig till skolan och gå på mina sista lektioner, det måste jag orka. Smärtorna i halsen är mycket mindre idag så förkylningen kommer nog inte bryta ut. Men min stackars mage mår inte alls bra.

Min långhelg i Milano har i alla fall varit så underbart romantisk. När jag landade på kvällen gick vi ut och åt med hans föräldrar som är så underbara att man bara vill krama om dem hela tiden. Restaurangen låg i gamla Bergamo och ägs av ett gammalt italiensk par som bjöd på ett glas champagne då man kom dit. Maten var utsökt och jag åt en gammal specialitet från Bergamo (en speciell sorts pasta).

Dagen därpå var det dags för shopping! Vi gick runt och myste i värmen, tittade i butiker och bara njöt av världens bästa stad och bästa sällskap. Då det sedan inte blev någon shopping på lördagen och butikerna hade så konstiga öppettider på söndagen så blev det ingen mer shopping förutom den dagen. Men tre tröjor och en porrig liten prinsesspyjamas som Michael så gärna ville att jag skulle ha fick jag med mig. Bilder kommer!

På kvällen var vi förbi Michaels egna lägenhet som han har fått av sina föräldrar efter att hans bror flyttat till en annan. Den ligger uppe i Bergen, fast ändå nära till allting, och är hur vacker som helst. Han har givetvis inte flyttat in i den än.. men det blir väl till nästa sommar skulle jag tro.. (: Vi åkte dock dit mitt i natten.. för att få vara lite ensamma.. och jag som har sett alldeles för mycket skräckfilmer var livrädd då vi skulle åka därifrån. Michael tyckte att det var jätteroligt och skrämde upp mig med en massa läskiga historier som härstammar från området där lägenheten ligger. Fy satan vad rädd jag var! Men då vi väl kom hem till hans föräldrar så hade de kokat te och tagit fram kakor och bullar samt tänt en brasa.

Dagen därpå tog vi Michaels bil och åkte till vackra Comosjön. Jag har bara åkt förbi där när jag var liten, men gud så vackert det är där! Perfekt för ett par att åka dit. Sedan åkte vi ut med en sightseeingbåt, därefter åt vi lunch och sedan på kvällen bar det av till Michaels faster (hon som jobbar i Pradabutiken) och hennes man. Snyggingar båda två, minst sagt. Där åt vi middag och diskuterade Milan, lyckligtvis är alla milanistas i Michaels familj. I november ska vi + våra familjer gå på match tillsammans. Efteråt åkte vi sedan och drack lite drinkar på en trevlig uteservering.

Sista dagen gick vi omkring i gamla Monza som ligger strax utanför Milano. Vi åt glass och skulle egentligen ha shoppat, om det inte vore för att vi kom då butikerna stängde. Men jag åker dit igen på mitt höstlov som är om en månad så då ska vi ta alla ställen som vi inte hann med den här gången.

Det här är bara en väldigt kort sammanfattning av mina fina dagar hos min prins. Nu bjuder jag på lite bilder från fredag förmiddag. Dagen idag kommer att bestå av plugg, plugg och åter plugg. Därav blir de kommande inläggen endast inlägg med bilder, men det är väl inget som ni tackar nej till?













Mer bilder senare..

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad har du gjort med kinderna ?

2008-09-22 @ 15:39:05
Postat av: Izabelle

vad använder du för foundation? :)

2008-09-22 @ 19:29:35
Postat av: Rebecka

Alltså människa, du måste nog ha dom finaste ögonen!

2008-09-22 @ 21:33:17
URL: http://beckaw.webblogg.se/
Postat av: Mandy

Anonym: Mitt nya fina rouge =)



Izabelle: Loreal's true match.



Rebecka: Åh, tack så mycket!! :)

2008-09-24 @ 11:16:37
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0