En idol som är för bra för tävlingen.

Hallå!

Nu ligger jag här i soffan och tittar på Idol, liksom de flesta andra skulle jag tro. Jag sov tidigare i tre timmar. Mamma kom och väckte mig strax innan åtta för att se om jag skulle titta på Idol. Det var lika bra att gå upp då så att jag kan somna någon gång inatt. Liksom de föregående gångerna då jag tagit min powernap har jag nu jätteont i örat samt fått feber. Jag förstår mig inte på det här, varför blir jag sjuk varje gång jag tagit en något för lång powernap? För det försvinner efter några timmar igen, men nu har jag fått knapra värktabletter igen för smärtan i örat är outhärdlig.

I alla fall ska Michael ringa mig såfort Idol är slut. Vi lär prata ett antal timmar eftersom att vi inte har pratat i telefon i mer än 5 minuter på två dagar. Sedan ska jag ta fram en massa gott att äta och titta på Sex and the city. En mysig hemmakväll helt enkelt..

Jag måste bara fälla en liten kommentar om den sista killen som medverkade i Idol nu. Han som sjöng två låtar och var så unik på alla sätt och vis. Hans sista låt som han sjöng som han har gjort själv, alltså jag finner inga ord. Vartenda hår på armarna stod upp och tårarna avlöste varandra på mina kinder. Hela han berörde mig något enormt, och hans egenskrivna låt var den bästa jag har hört på länge. Det känns som att han är alldeles för bra för tävlingen. Men oj så kul att de tog med honom så att man får höra mer från honom. En typisk artist i min smak.

Nu ringer min prins. Vi hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha jag mår också alltid dåligt efter att ha sovit middag, får huvudvärk och frossa. Sjukt :P

2008-09-05 @ 11:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0