Milano i mitt hjärta

Hallå!

Nu är jag hemma igen efter två lektioner: filosofi och matte. Jag har filosofi på VRG Jarlaplan och då jag stod och väntade på att lektionen skulle börja så kom en jättesöt läsare fram och berömde mig för bloggen som en så bra inspirationskälla. Det var faktiskt ett tag sedan nu som någon läsare kom fram. Jag blir lika glad varje gång, mer sådant! :)

Nu ska jag sätta igång med pluggandet inför mitt religionsprov som är på onsdag. Jag har prov på hinduism och buddhism. Jag ska göra det mysigt med filtar och andra saker som höjer mysfaktorn och gör det så mycket lättsammare att plugga. Sedan ska jag ta ett papper ur mitt block och dela det på mitten där jag skriver alla typiska saker för buddhismen på ena sidan och hinduismen på andra - så att jag inte blandar ihop religionerna.

Sedan gör jag alltid en tabell i min filofax där jag kryssar för hur många gånger jag har läst sidorna i boken. Låt säga att det slutar på fem gånger innan provet så stärker det självförtroendet inom ämnet så otroligt mycket. Detta med tanke på att man får det så svart på vitt att man faktiskt har läst det många gånger och därmed nu kan mer än vad man tror. Jag skulle nog säga att det alltid sitter i inställningen vilket betyg du får på ett prov. Ser du svart på vitt hur många gånger du faktiskt har läst den där texten som du nu ska förhöras på så går du in med inställningen inför provet att du kan det här och att du också ska bevisa det för läraren.

Nu till lite bilder från fredagen då vi shoppade i centrala Milano.

















Här ser ni förresten de gråa byxorna som jag köpte precis innan jag åkte. Jag har dem i mörkblått också. De är tunnare än jeans och sitter som ett andra skinn, men är hur sköna som helst.


Denna mysiga höstkofta köpte jag i tre färger: grått, vitt/benvitt och svart. Den butiken som jag inte minns namnet på går jag till varje gång jag är i Milano. De har alltid typiska koftor med kort ärm som bilden ovan - med en polo (som jag fullkomligt älskar!) Alltså kom jag därifrån med alla tre färger, jag är beroende av dem.

De absolut finaste bilderna har ni att vänta i nästa inlägg. =)

Kommentarer
Postat av: Cookie- Alexandra, KAKHUSET

Ni passar bra ihop!



Varför har du inte bloggkoll på bloggen? :)



http://www.metrobloggen.se/kakhuset

2008-09-22 @ 19:59:51
URL: http://www.metrobloggen.se/kakhuset
Postat av: Mandy

Tack :)



vad är bloggkoll för något?

2008-09-24 @ 11:17:30
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0