Måndag

Morgen meine Freunde!..

Varje morgon förbannar jag mig själv över att jag går och lägger mig alldeles för sent för att hinna sova så många timmar som jag behöver för att kunna känna mig pigg under skoldagen. Då man har pojkvän är det visserligen annorlunda eftersom att det är honom jag ligger och pratar med istället för att sova. Så när jag måste gå upp ur sängen med ett utseende som ett levande lik behöver jag bara tänka på honom för att alla fjärilar ska återfinna sig i magen och piggheten likaså.

Dagen börjar med tyska 5 där vi ska få information om att parallellt med tyska 5 kursen läsa tyska på universitetet nu i trean - låter spännande!. Sedan har jag Historia B, Filosofi A och Matematik C. Sedan ska jag hem och sova, därefter ut och springa, sedan plugga och gå och lägga mig tidigt fastän jag har sovmorgon imorgon. Dagen låter inte jättespännande, men lunchen med Tessie samt samtalen med Michael blir det jag får se fram emot helt enkelt. Sedan får jag se om jag knatar ner till Salt och köper världens finaste kappa som jag har tittat på sedan dagen den kom. Det är skönt med personalrabatten samt att man kan lägga undan den en period om jag skulle behöva det. Men den ska absolut införskaffas!

Förresten är träningsvärken inte alls så illa som jag hade förfarat. Självklart känns det lite överallt i kroppen. Men jag menar, lägger jag manken till så kan jag gå helt normalt. Detta betyder också att jag går ut och springer idag, det klarar jag.

Sedan tänkte jag bara passa på att önska min fina prins lycka till på hans italienskaprov imorgon. Självklart är det Michael jag pratar om (; Den jäkeln har sommarlov i nästan två veckor till. Men i och med att han har prov såhär i slutet av sommarlovet är jag inte riktigt lika avundsjuk längre. Själv har vi våran test hour varje tisdagmorgon och i och med att vi nu i början inte har några stora prov som skall göras så seriöst med prov-vakter et cetera så börjar jag inte förrän 13.00 på tisdagar. Hur skönt som helst!

Nu ska jag äta min favoritfrukost med nybakade baguetter som är helt varma från bageriet som pappa "envisas" med att köpa varje morgon.. (inte för att jag klagar) Ni kan ju tänka er varför många av mina vänner, samt Michael älskar att sova här. Pappa gör varje måltid fint som en restaurang. Frukosten består av ett stort bord med alla olika pålägg ni kan tänka er, varma nybakade olika sorter av bröd, et cetera.

Min favoritfrukost, jag har rätt svårt att äta på morgonen men detta fungerar faktiskt, är en nyttigare form av baguett som ska vara varm, på den har jag min favoritsalami - Salami Milano, till det dricker jag en kopp varm choklad och ett stort glas juice. Ingenting speciellt, men så himla gott.

Nu, dags att äta! Vi hörs lite senare. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0