Lördagen den 8e november smäller det!

Hej! Hemma igen från ridningen. Eller det var ett rätt bra tag sedan jag kom hem, men jag passade på att unna mig att ta en lång varm dusch innan jag sätter igång med pluggandet. I duschen passade jag på att börja planera min 18årsdag som äger rum lördagen den 8e november. Ajaj vilken grym dag det kommer bli! Jag har bestämt var jag ska ha festen, att det ska vara mycket folk, god mat, god dricka och väldigt bra musik. Det lär nog inte bli något krogbesök den dagen då jag vill ha varje minut med alla mina vänner samlade. Krogen lär det bli tid för så att det räcker och blir över.

Nu ska jag som sagt sätta igång med pluggandet. Det vill säga fortsätta med robinsonaden som jag började med idag. Senare kommer älsklingsSaga hit så ska vi titta på film och äta en massa gott. Skulle vilja åka till Ebbson också som kände sig lite ensam, men man kan ju inte dela på sig.. ;(

Jag återkommer om ett tag igen!


Kommentarer
Postat av: Sara

Ok, så du menar att det är extremt att man inte får ta hem killar? Där har du fel, men du är inte så konstigt med tanke på att du inte vet vad det innebär att komma från ett konservativt hem. Jag vet precis vad det betyder att komma från ett konservativt hem och att vara konservativ. Du tog hem en kille vid ung ålder och ni hade sex. Det skulle aldrig förkomma i ett konservativt hem, inte en chans. Om du påstår det så vet inte du vad det är. Konservativa föräldrar håller på regler när det gäller killar, fester och liknande. Jag skulle aldrig kunna ta hem en killkompis och verkligen aldrig sova med honom hemma. Det existerar inte i ett konservativt hem. Jag skulle inte heller kunna åka på en resa och ha med mina föräldrar, verkligen inte pappa, och träffa en kille i det landet. Vi skulle inte gå på middagar med honom, ta foton på stranden när vi har badkläder/bikini, har mysigt osv. Jag gick inte på fester som du gjorde när du var yngre. Kanske någon men det var i slutet av 9an. Jag skulle inte kunna ha en blogg som du där jag lägger upp bilder på mig själv där jag är lättklädd. Förstår överhuvudtaget inte varför du påstår att du kommer från ett konservativt hem och blir uppfostrad på det viset när du uppenbarligen inte blir det? Varför spela någon man inte är?

Visst dina föräldrar visste inte om vad du gjorde, men en konservativ flicka skulle inte gå klädd som du gjorde, posa som du gjorde, eller bete sig så överhuvudtaget. Grundtankarna sitter för hårt (de som sätts i tidig barndom) för att en ung tjej ska gå så långt som du gjorde. Det skulle inte komma på tal att umgås med en utländsk kille när man är på semester med sina föräldrar. Du ser dessutom för trashig och packig ut för att kunna komma från det hem du framställer som att du kommer ifrån.

2008-09-06 @ 18:36:56
Postat av: sara

Glömde en sak: du skrev att man är gammalmodig i sitt sätt att tänka. Helt rätt, men först kan du ju lära dig vad det innebär. Bara din blogg är ju ett bevis på att du inte är hårt hållen. Avklädd hela tiden, tjatar om fester, krök, har utländsk pojkvän osv. Fatta bara att det inte är så det är i en konservativ familj. Killar existerar inte förrän dottern i familjen har blivit äldre. Visst, jag får träffa men inte ta hem. Dessutom är konservativa föräldrar överlag fientligt inställda till att deras dotter hoppar i säng med en italienare. De kan inte göra något åt det men skulle inte vilja ha honom hemma hos sig. Sluta hoppas att du kommer från en familj som du inte gör, för din egen skull. Det är bara pinsamt.

2008-09-06 @ 18:44:07
Postat av: Mandy

För i helvete nu räcker det! Du har inte en jävla aning om hur mina föräldrar ställer sig till mitt förhållande. Ser du inte hur fruktansvärt patetiskt det ser ut med hela jävla uppsatsen du nu sitter och skriver till en person du inte ens känner? Personer som du, som tror att du vet så mycket om mig bara för att du läser 1% av mitt liv som står i den här bloggen, är människor som jag önskar olycka i livet. Du kunde inte valt en sämre dag att ösa skit över mig på, du sparkar på någon som redan ligger. Lägre kan du som människa inte komma.

2008-09-06 @ 18:47:49
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har visst träffat en öm punkt. Nej såklart jag inte har en aning om det, men det mina ögon ser säger rätt så mycket. Önskar olycka? Lite överdrivet skrivet enligt mig. Det är du som sitter och skriver uppsatser i din blogg och tjatar om konservativ hit och konservativ dit. Pinsamt och den som är patetisk är du. Och det där snacket om att sparka på någon som redan ligger det köper jag inte. Du tycker det är pinsamt och vill att jag ska få dåligt samvete, men det får jag inte.

2008-09-06 @ 18:55:00
Postat av: Till Sara

Fyfan vad det finns värdelösa människor alltså. Vidrig är vad du är

2008-09-06 @ 19:15:25
Postat av: Anonym

Hahahahah vafan Sara är du på någotsätt Stolt över att växa upp i en sån trångsynt familj som du verkar vara i? Du hoppar i säng i killarnas sängar istället och stönar som en liten hora varje gång en kille tränger in i dig. Faasiken va du verkar vara en avundsjuk och LITEN människa! Försök istället att fixa din egna tillvaro lite roligare så att du slipper känna att du behöver försvara och predika om den konservativa identitenen din familj har. En människa med stark självkänsla hade inte haft behovet av att skriva det du skriver. Om du och amadna har olika uppfattninar. Och om och verkligen Om amanda nu inte har detsamma kunskaper som du på det konservativa området.. So what? Måste du läxa upp henne bara för det? Sköt dig själv istället för att behovet av att hävda sig som du gör nu gör ingen männsika gott. /En vän med Anledning att försvara.

2008-09-06 @ 19:39:34
Postat av: Anonym

Sara du ifrågasätter varför Amanda leker någon hon inte är. Menar du på allvar att man VILL leva ett liv som du uppenbarligen gör, där man är lika hårt hållen som en muslimsk tjej? Menar du att man låtsas att man är konservativ liksom att många gärna utger sig för att till exempel vara rikare än man är? Något fel är det på dig. Möjligtvis din bristfälliga uppfostran?



Amanda är den finaste tjej jag känner.

2008-09-06 @ 20:48:52
Postat av: malin

sara på vilket sätt ser amanda trashig ut i dagsläget? Nu pratar vi inte om hur hon såg ut på klubbfester för tre år sedan.

2008-09-06 @ 22:24:51
Postat av: sara

Har aldrig skrivit att jag är stolt att växa upp i den sortens familj. Det du inte förstår, som har skrivet det anonyma inlägget (det längre) är jag inte sätter några värderingar på det hela utan jag förklarar rakt upp och ner hur det är. Fakta kallas det utan personliga åsikter. Det jag irriterar mig på är att den som skriver bloggen ska försöka framställa sig som den fina flicka hon faktiskt inte är. Nej, ingen fin tjej står sådär på bilder. Eller det beror på vem man frågar, men de flesta killar vill nog inte ha en sån tjej för något mer seriöst. Det kanske amanda har upptäckt och försöker vara den typen av tjej men dock utan att lyckas.



Nja, stönar och stönar när jag hoppar i killarnas sängar vet jag inte riktigt. Har väl inte varit med så många som du som skriver har varit (alltså den anonyma vännen). Men ja jag kan ju som sagt inte ta hem killar så ja, då stönar jag väl i någon killes säng istället. Avundsjuk på vad? Liten människa? Lite fel ute, är inte en avundsjuk och liten människa.



Min tillvaro är det inget fel på och jag försvarar inte om den identiteten min familj har. Jag skriver rakt upp och ner hur en konservativ familj i dagens Sverige ser ut, sen om man lägger in egna åsikter om det hela, fine! Jag bryr mig inte, utan skriver endast hur det är. Jaha, så för att jag skriver till amanda hur det fungerar i en konservativ familj så betyder det att jag inte har stark självkänsla. Du kan gärna förklara hur det hänger ihop, för enligt mig är du ute och cyklar när det gäller det. Läxa upp henne? Nej, det är inte vad jag tänkt men kan inte hjälpa att det råkat bli så. Kan inte hjälpa att hon kontaktat dig för att få hjälp med att svara en person som skriver hur det faktiskt är när hon ska låtsas vara någon hon inte är.



Svarar den sista anonyma: ja, med tanke på att hon skriver att hon är hårt hållen och kommer från en konservativ familj så innebär det det. Amanda försöker framställa sig som någon hon inte är. Seriöst kolla hur hon såg ut för några år sedan, det säger väl allt. Klart man reagerar när en människa som såg ut som en unge i barnporr, ska framställa sig själv som så fin.

Nej jag är inte lika hårt hållen som en muslimsk tjej. Tror inte att du vet vad det innebär att vara muslim, har själv varit i egypten flera gånger och haft närme kontakt med muslimska tjejer och mitt liv liknar inte deras. Jag får inte ta hem min pojkvän och inte killkompisar. Jag får ha killkompisar och pojkvänner om jag vill, men inte hemma hos mina föräldrar. Det kommer vara accepterat när jag är äldre och när jag ska stadga mig. Jag festar om jag vill, ligger om jag vill, har kompisar om jag vill osv. osv. jag gör vad jag vill, det gör inte muslimska tjejer. Det är bra om man vet skillnaden på islam och konservatismen.

Ja, såklart det finns människor som låtsas att de är något de inte är. Vad lever du i för värld egentligen? Amanda är bra exempel på en människa som låtsas att hon är någon hon inte är när det gäller att vara konservativ. Varför ska det vara så omöjligt när människor hittar på om hur mycket pengar de har? Sen vet inte jag vad amanda och hennes vänner jämför med, men ni sprang väl alla på klubbar i ung ålder och tycker det är normalt att förlora oskulden som 14-åring, full och med någon random? Bara för att man har varit lite hårdare hållen betyder inte det att man haft en bristfällig uppfostran. Den som det är fel på är du som skriver att min uppfostran varit bristfällig. Vad kul att amanda är den finaste tjej du känner! Bra för dig!

2008-09-06 @ 22:40:36
Postat av: Sara

Hon ser bara allmänt stillös ut, helheten, dock bättre idag än för några år sedan.

2008-09-06 @ 22:58:18
Postat av: Mandy

Sara du skriver så mycket så det blir svårt för mig att svara på allt. Först tänkte jag bara börja med att svara på något du skrev i dina tidigare kommentarer, nämligen att jag skulle skämmas för det du skriver om mig. Skulle det vara sant så skulle jag inte acceptera dina kommentarer och visa dem för allmänheten. Sedan förstår jag inte hur du kan veta så mycket om vem jag förlorade oskulden med et cetera? Jag förlorade absolut inte oskulden då jag var 14 år, och vem jag gjorde det med var med min föredetta pojkvän som jag förövrigt var tillsammans med i ett år. Sedan är jag ganska säker på att du har haft sex med bra många fler än vad jag själv har. Och vad gäller klubbfesterna så gjorde jag aldrig någonting med någon kille, inte ens så mycket som en kyss. Och jag hade heller aldrig druckit ens en droppe alkohol inför eller på festerna. Jag tänker förutom det ovannämnda inte svara på några fler av dina specifika påhopp. Jag hade köpt allt du skrivit angående konservatismen ifall du skippat alla dina påhopp och kränkningar mot mig. Kom även gärna med fullständigt namn ifall du har någon som helst respekt i kroppen.



Jag tycker bara att det är komiskt att du skriver att du festar om du vill, ligger om du vill, har kompisar om du vill - på vilket sätt skiljer det livet du lever idag från det liv jag lever idag mer än att in pojkvän är italiensk och han faktiskt får sova hemma hos mig? Jag ångrar många gånger min klädsel på dessa fester, men det är ingenting jag på något sätt kan göra något åt idag. Idag vet jag bättre och jag är enormt tacksam för att jag förutom min klädsel aldrig gjorde något på dessa fester som jag skäms över idag. Idag är jag en flicka som jag är oerhört stolt över och det kan ingen ta ifrån mig.



Det enda jag har skrivit angående konservatismen är att jämfört med mina vänner och bekanta är jag väldigt hårt hållen av mina föräldrar, vilket du inte kan ha någon som helst aning om. Att du har valt att tolka det som att jag lever i ett fängelse där jag inte får göra någonting får stå för dig.



Hade du inte haft några värderingar hade du inte kallat mig för "trashig" och alla andra vackra adjektiv du så duktigt använt.



För att avsluta beundrar jag ditt engagemang denna lördagkväll. Det enda jag inte förstår är vad du tycker att du får ut av det här? Jag lovar dig Sara att jag aldrig någonsin kommer att skriva att jag kommer från en konservativ familj igen, ifall du håller dig borta från min blogg och slutar kommentera här och nu - dina långa uppsatser gör nämligen min dator seg.



Sedan en sista fundering, vad är värst - att som 14åring gå på klubbfester och känna sig lite för vuxen i för små kläder, men aldrig så mycket som ens kyssa en annan kille eller att sitta och kalla en tjej man aldrig har träffat för trashig och skriva långa uppsatser om att jag försöker vara någon jag inte är?



Då väljer jag nog att vara den Amanda som tänjde lite för mycket på klädgränserna som 14åring men i alla fall aldrig sjunkit så lågt så att jag sårat en annan människa jag aldrig har träffat.



Från och med nu godkänner jag inte dina kommentarer. Det handlar på något sätt inte om att jag på något sätt skäms över det du skriver, utan med så mycket som du redan har skrivit lär du ha fått ner alla dina åsikter du har både två och tre gånger. Jag tror att jag, och många fler med mig, vet vad du tycker och tänker. Men det förändrar ingenting mer än att jag aldrig igen ska skriva att jag är hårt hållen av mina föräldrar. För det vet ju du, Sara, att jag inte är! :)

2008-09-06 @ 23:07:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sara

Har aldrig skrivit att du skulle skämmas över det jag skrivit om dig. Det jag skrev var att du tycker det är pinsamt att jag skriver sådant här till dig, om konservatismen menar jag då, eftersom du inte har så mycket att säga förutom att du blir sårad. Det har inte varit min mening, har bara blivit upprörd.



Jag sätter inga värderingar i vem du hade sex med, pojkvän osv osv. Det jag menar är att det inte är så det ser ut i ett konservativt hem, förstår du? Du var ung när du var tillsammans med honom och det är oacceptabelt att en så ung tjej tar hem sin kille i ett konservativt hem.



Jag har varit med så många som man har varit med när man precis förlorat oskulden, så ja det blir 1. Så nej det är ganska omöjligt att du ska ha varit med färre, för oskuld är du inte. Skulle kunna ligga med hur många som helst om jag ville, men känner inte för det, har inte det behovet så därför har det inte blivit fler.



Nä nä du gjorde inget men hur fan dansade du egentligen? Kolla på gamla videor så är väl du med där och åmar dig framför kameran. Alla påhopp och kränkningar? Visst, man kan ju vända på det hela om det känns bättre men inget ändras ju för det.



Tyck att det är komiskt om du vill. Det jag mena var att jag får göra vad jag vill, det får inte en muslimsk tjej för då händer det oftast ganska hemska saker med henne. Det var en förklaring till din anonyma vän som fått hoppa in för att försvara dig. Din klädsel, din dans, ditt smink, ditt beteende och din aoura var vedervärdig. Att se en så ung tjej bete sig som du gjorde var rent ut sagt förjävligt. Lite vrickat.



ok, du jämför med dina vänner? Jämför med flera människor så inser du att du inte är hårdare hållen än någon annan. Någon som helst aning om? Vad talar du om för regler då egentligen? Ingenting i din blogg tyder på att du är hårdare hållen. Kolla din klädsel, ditt hår, smink, fester, du dricker, du har killkompisar som du sover med, du har pojkvän (utländsk dessutom), tar hem honom, bikinibilder och avklädda bilder. Bilder också från din semester då du och dina föräldrar umgås med dig och din nye kille. Vad är avvikande i ditt beteende eller annorlunda? Jämför du med sådana som sysslar med porr och strippar i hemlighet eller? Eller drogar?



Va? Att du lever i ett fängelse? Jag har aldrig skrivit så! Såklart jag har värderingar men inte när det gäller att skriva vad konservatismen handlar om. Gud vad puckade ni är, fattar inte vad jag menar. Jag sätter såklart värderingar i saker, men inte just nu när jag skriver om konservatismen.



Och om du varit så hårt hållen hade du inte skrivit att du beundrar mitt angemang denna lördagkväll, för det är väl så man resonerar i din vänskapskrets? Jo och där är man ju så hårt hållen och konservativ för man festar varje lördag, eller hur var det? Du behöver inte lova något, överdrivet.



Det är värre att gå så som du gjorde på klubbfester, utan tvekan. Men det gör inte ditt beteende bätte. Du kan tänka så om du vill, om det känns bättre för dig. Om du nu tycker så så kan du ju skicka de bilderna och videorna till din kille och hans föräldrar för de skulle ju tycka du är så fin?

2008-09-06 @ 23:50:32
Postat av: lina

sara: tror du verkligen på fullaste allvar att michael och hans föräldrar skulle bry sig om hur hon såg ut för tre år sedan? Amanda har inte skadat någon för guds skull, du överdriver så sjukligt mycket.





Bitter över ditt liv är vad du verkar vara!

2008-09-07 @ 00:19:36
Postat av: linda

Sara lilla, ta o ge dig nu, det blir ju bara mer o mer pinsamt och genomskinligt på hur du egentligen vill leva men egentligen inte kan/får..

Skulle du kolla på dagens samhälle.. eller dagens ungdom så lever alla som amanda, man festar man dricker man har pojkvän osv. jag har inte förstått hela grejen "sara".. sen så är amanda på en strand och det är ganska naturligt att man går klädd i en bikini en varm sommardag, och att man fotar sig i bikini och visar lite hud.. come igen det blir ju bara absurt det här. vad bär du på stranden?

2008-09-07 @ 00:20:15
URL: http://lindies.blogg.se/
Postat av: Mandy

Här förklarar jag klart och tydligt att jag alltid tyckt att jag varit strängt hållen, men i jämföreslse med den italienska mentaliteten (där de flesta är konservativa) har jag nog inga regler alls.



"Duktiga Sara" hade visst missat ett av alla mina miljoner inlägg om konservatismen ;)



http://gulligamaandyy.blogg.se/2008/august/utkast-da-jag.html#comment

2008-09-07 @ 00:24:00
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sara

Såklart de skulle de. Skulle ni själva vilja se ut som hon gjorde för några år sedan? Nej hon har inte skadat någon, helt rätt.

Nej, är inte bitter över mitt liv. Är nöjd med mitt.



Linda: hur jag vill leva? vad vet du om hur jag vill leva och hur jag kan och får? Var inne och kollade på din blogg och den som är pinsam är du. Precis det är det jag skriver till henne, att hon inte är avvikande eller annorlunda än någon annan bland unga idag men hon påstår att hon är hårdare hållen än andra. Men det uppfattade visst inte du linda. Jag bär bikini på stranden. Du Linda har fortfarande inte förstått vad jag menar. Jag säger inte att det är fel att ha bikini på stranden eller att man inte lägger upp sådana bilder på internet. Det jag säger är att en tjej som kommer från en konservativ familj inte lägger upp sådana bilder som amanda gör. Fattar du nu Linda?



Jag lever precis hur jag vill men mina föräldrar har regler som jag följer hemma hos de. Linda borde inte delta här för hon fattar inte vad jag menar.



Precis du amanda skriver ju själv att de flesta i italien är konservativa. Hur skulle då hans föräldrar och han reagera om de såg dig på de där fotona och videorna?

2008-09-07 @ 00:52:57
Postat av: Anonym

SARA BEHÖVER FÅ KUK! :D

2008-09-07 @ 01:05:23
Postat av: Anonym

stå på dig sara, du är grym

2008-09-07 @ 10:51:47
Postat av: Rullgardina

hallåååå amanda är grym hallå hon är ju lixom bäst på allt!! Hon dissar ju till och med en modellagentur i milano som hon tjatat om att hon ska börja jobba för eftersom hon inte kunde åka dit själv de är sååååå awesome!!

2008-09-07 @ 22:54:14
URL: http://rullgardinavonanka.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jävligt moget att klanka ner på Amanda i hennes blogg...ANONYMT dessutom :P

2008-09-07 @ 23:23:06
Postat av: Anonym

HAHA.. det är första gången jag är inne på denna "Blogg"..Men Fy Fan va kul det här va att läsa..Alltså missuppfatta mig rätt nu men bloggen skiter jag i den suger, det är skitsnacket jag vill ha mer av... MER MER MER.. I love it..haha

2008-09-09 @ 19:00:46
Postat av: Johanna

lite efter kanske. men det här var det sjukaste jag läst på länge.. den där sara verkar ju inte lite vrickad... dessutom förstår jag amanda & hur hon menar.. tror jag iaf.. finns ju absolut familjer som håller sina barn mkt hårdare än andra. Mer regler.. mer koll.. mm mm.. vissa får göra nästan vad dom vill.. medans andra har det hårt i jämförelse.. sen bara för man har det hårt så behöver man ju inte hålla på reglerna.. i den åldern brukar det roliga vara att trotsa dom. så du har ju ingen aning om vad för regler amandas föräldrar egentligen hade.. om dom höll henne hårt.. men hon smet på klubbfester.. mm.. dom kanske inte ens vet hur hon gick klädd. Mkt som har med klubbfester håller men nog borta från föräldrarna.. men man var små & det var kul.. men så roligt verkar den där sara iaf aldrig haft.. Biknibilder är dessutom naturligt.. är ju inte slitz bilder hon tagit (vad jag sett än) så sara.. skaffa dig ett liv istället för att klanka ner på någon annans.. och vad du än säger så grundar sig sånna här nedklankningar på ren & skär avundsjuka. även om du är för stolt för att erkänna/förstå det. Jag kan tycka saker om människor.. MEN att lägga sig tid på att trycka ner dom är bara pinsamt... men du kanske behöver det för att tro att du mår bra !

2008-09-24 @ 17:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0