Lördag

Godmorgon!..

Jag vaknade tidigare idag än vad jag "planerat". Det beror på att butikschefen som var sjukling ringde och frågade om jag kunde hoppa in. Jag som alltid har trott att jag aldrig kan säga nej då de exempelvis ringer och frågar om jag kan jobba, sa faktiskt att jag tyvärr inte kunde idag eftersom att jag inte kan missa ridningen igen. Det är något jag faktiskt är stolt över - det är viktigt att kunna säga nej och inte ta på sig för mycket då man inte behöver.

Efter ridningen har jag pratat med Saga om att ses och ha en riktig myskväll med film och godis. Som skrivet igår så låter jag denna helg förbli en lugn och vit helg. Det finns inga krafter för annat. Men först ska jag nu sätta mig och skriva min robinsonad som är en större inlämning, medan jag väntar på Michael som ska vakna.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej,



du har nämnt att du kommer från en familj som håller på reglerna och är konservativ. Det är pinsamt när en människa som du skriver så. Du sprang på klubbar för några år sedan och såg ut som en porrunge (på riktigt), hade pojkvän vid tidig ålder och alltså sex, stod med honom på bilder, festade och ser allmänt trashig ut. På vilket sätt menar du att du är hårt hållen eller kommer från en konservativ familj. Jag hade en kille förut och fick inte ta hem honom. Det är inget postivt med det, det menar jag absolut inte. Men kommer man från en konservativ familj så ser inte situationen ut som din gör. Visst det finns olika grader av det hela, men inget talar för att du på något sätt kommer från en familj där dina föräldrar är mer konservativa än några andra i Sverige. Du sover dessutom med killkompisar och fotas med dina italienske pojkvän...

2008-09-06 @ 17:11:54
Postat av: Mandy

Sara, att vara konservativ innebär att man håller på traditioner och är rätt "gammalmodig" i sitt sätt att tänka. Att inte få ta hem killar är ett drag i konservatismen som är extremt. Vad gäller det jag gjorde för 3 år sedan så visste inte mina föräldrar om det. Det är något som de har fått reda på i efterhand och jag har fått gottgöra det till dem. Att mina föräldrar håller på reglerna är något som Du, vem du nu är, aldrig kommer veta vad det är för regler eller huruvida jag följer dem.



I fortsättningen hoppas jag att du blir medveten om att min familjesituation är något jag kan mer om än någon annan.

2008-09-06 @ 18:05:28
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Till käre sara.

Bara för att du inte får någon pojkvän!

2008-09-06 @ 19:45:59
Postat av: Sara

Haha var det allt du hade att komma med?

2008-09-06 @ 22:41:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0