Sidor man undanträngt i barndomen hamnar i ens undermedvetna..

Hallå där!

Oh vad detta har varit en påfrestande dag rent mentalt. Lyckligtvis var världens bästa Anna här och kunde lugna ner mig och få mig att tänka förnuftigt. Jag är medveten om att de flesta som inte känner mig som mina närmsta gör tror att jag alltid är så förnuftig och alltid gör det rätta. Att jag skulle bråka och bli riktigt jävla förbannad är ingenting ni tycker stämmer in på mig.

I dagsläget gör det inte heller det. Men gällande just detta så har jag inte alltid varit en ängel. Jag var långt ifrån världens snällaste i mina yngre tonår och jag umgicks framför allt inte med världens bästa människor. Stark i mig själv har jag dock alltid varit, vilken grupp av människor jag än tillhört. Men det jag skulle komma till är att när vissa saker händer så kommer mina gamla sidor fram då jag som sagt inte är den mest förnuftiga och så änglalik som många uppfattar mig. Sidor jag dock har valt att ta avstånd från.

Vidare till händelsen imorse. Samtidigt är det en sådan härlig känsla att för en gångs skull kunna lämna något bakom sig som trots allt inneburit så mycket oklarheter och problem. Here we go! Nu är Mandysen med i spelet igen (;

Förutom detta rullar allt på mycket bra i mitt liv för tillfället. Skolan går som vanligt jättebra. Dansen och ridningen lika så. Jag älskar singellivet mer än någonsin, framför allt för att det ger mig så mycket tid för mig själv - mina prioriteringar - och mina vänner. Apropå relationer så har jag även mitt upp i allt blivit bjuden på ett par dejter av några riktiga sötnosar... Jag antar att jag får uppdatera er om hur allt går :) Dock inga nya människor i mitt liv utan personer som har fångat min uppmärksamhet mer än en gång förut... Mer än så säger jag inte.

Pussar Mandy

Kommentarer
Postat av: Anonym

guud va fin kropp du har!

2008-04-06 @ 15:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0