Uteritt!

Hej!

usch vilken seg dag det har varit!
Hela fem lektioner som jag nämnde i inlägget innan, buhu inte alls roligt. Men det har gått bra idag, allt har rullat på utan några större svårigheter. Däremot är nationalekonomin svår, som tur är har vi alla svårt att förstå det djupgående sambandet mellan utbud och efterfrågan - vilket vi går in på lite för mycket än vad man ska göra i gymnasiet, men det tycker jag bara är bra i och för sig.

Vid fyra åkte jag till stallet för att rida. Då jag fått ett sms av Camilla att jag ska rida Vitsippa, hästen jag berättade att jag ramlade av på för ett par år sedan - vilket gick rätt allvarligt, så blev jag genast lite orolig. Jag menar, sist jag red henne så gick hon omkull och jag fick rätt mycket skador. Men fasiken, någon gång ska man ju upp igen. Dock hade jag kanske inte tänkt att det skulle vara på en uteritt där i princip sken genom skogen står med på listan. För det var nämligen precis vad det var. Vitsippa är riktigt busig och älskar att småbocka, kasta sig och galoppera jämfota och huvudet precis framför mitt huvud. Ni som rider förstår vad jag menar. Att hon skenar iväg på det sättet på en mark som är hal, i en skog, och helt ojämn - är väl kanske inte det roligaste med tanke på det som hände för 2 år sedan. Men jag var väl lite orolig den första galoppsträckan, därefter kunde jag njuta ganska bra av att galoppera genom skogen tillsammans med en 8 andra galningar till hästar.

Ikväll ska jag plugga rättskunskap, bara. Jag har nämligen någon form av läxförhör imorgon. Som tur är har jag endast två lektioner imorgon så jag ska hitta på en massa roliga saker att göra under dagen tänkte jag.

Jag vet att ni vill att jag ska lägga upp mer bilder. Det blir bara lite svårt att lägga upp nytagna bilder när de sakta men säkert börjar sina.. här är två bilder som jag tror att ni inte har sett. Den första är på fest hemma hos Patrik. Det är jag, Anna och Bella på bilden. Älskar by the way klänningen jag har på mig där :) Därefter har vi en av alla semesterbilder.

vi tre <3 

- Puss på er!
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Kan du inte berätta lite mer deltaljrikt om vad som hände när den där hästolyckan skedde? Typ i stil som du kommer ihåg det. Vore intressant att läsa då jag aldrig varit med om det eftersom jag inte rider.
// Mvh Petra

2007-09-05 @ 23:49:49
Postat av: Anonym

porrig bild XD

2008-01-17 @ 09:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0