På smällen!

Ah-ah, där blev ni allt nyfikna va;)? Jag måste dessvärre göra er besvikna och istället berätta om den fruktansvärt roliga film jag såg nyss ...

Jag, Lottie, Anna samt Matthias var och såg filmen På smällen. En typisk Amanda-film, jag älskade den och mitt skratt ekade i biosalongen! Verkligen en film jag kan rekommendera.

I varje fall böjade dagen med att springa en halv mil på idrotten. Som tur var hade jag Hanna att springa med. Vi sprang och pratade tills vi fick det bekräftat att det är så mycket jobbigare. Inte psykiskt, men fysiskt. I alla fall sprang vi på 29 minuter, en riktigt sugtid för min del. Då jag var tränad sprang jag på 19 och 20, men men, nu kan jag ju bara förbättra mig ;)

Fick by the way mitt betyg i idrott från förra året, blev ett mvg - yeey! :) I skolan hade vi mentormöte och fikade, liksom varje mentormöte. Ebbas goda muffins var utsökta! =) Därefter var det english time. Vi fick en oförberedd essay assignment. Vi fick se en bild på tavlan och med hjälp av bilden skulle vi skriva en essay på minst en A4 - för att friska upp vårt engelska sinne. Det gick jättebra verkligen så jag var på strålande humör efteråt!

Efter skolan åkte jag och mötte Charlotte. Vi stötte på Janne, Christian, Coffe samt Carl Hampus - hängandes vid Svampen, mina coola grabbar ;) Därefter mötte vi Patrik, och senare Linn och Sanne. För att sedan avsluta allt med en fika på Alberts där Matthias och Nathalie också närvarade, mys mys. Alberts valde vi för att de har så goda marshmallows i den varma chokladen.

Sedan åkte jag Charlotte och Anna med Matthias hem till honom. På vägen åt vi middag och hemma hos honom drack vi te. Därefter åkte vi till Sergel och såg På smällen... och nu sitter jag här!

Gårdagen spenderades med Janne ett litet tag, vi mötte Matthias och därefter åkte jag och fikade med min storebror- på vårt favoritcafé Foam, beläget på Karlavägen. På kvällen var det dags för dans. Ny stil för den här terminen är stepp, och ja jag kan erkänna att mina förväntningar var så låga att de knappt existerade. Men ojojoj vad roligt det var!! Och oj, vad mycket man lärde sig på en enda lektion. Halleluja för stepp säger jag bara! Vi steppade till grym musik och det lät grymt. Att man dansar samtidigt är gräddet på moset, pricken över i:et, ja ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag snart sova, det är en lång dag imorgon.
EM-KVAL SVERIGE - DANMARK IMORGON!!!!

Har förövrigt sett att ni kommenterar så mycket mer då jag uppdaterar mer sällan. Tråkigt men sant. Men det är så mycket roligare att skriva då man får respons från er läsare, vilket betyder att jag kommer skriva mer sällan igen. Testade att skriva kortare (och enligt mig mer obetydliga inlägg), sisådär tre om dagen blev det nog under en kortare tid, men det blir det alltså inte igen - som ni ser är det ganska tomt på kommentarsfronten vid de inläggen.

Godnatt sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad trist att du känner så. :/

2007-09-08 @ 08:34:17
Postat av: Anonym

mer bilder åp dig,d u eså sööt

2007-09-08 @ 15:20:58
Postat av: carl

Du måste sluta leka "överklass" du är inte det lilla gumman...har hört från flera att du bor i solna. Pratar alltid om lunch på sturehof, franska riverian bla bla....när ska du inse ?

2007-09-08 @ 19:01:43
Postat av: Sanny

Men naaaaj, blogga på bara! Jag lovar att jag ska kommentera varenda inlägg ! :$

2007-09-09 @ 04:55:09
Postat av: Anonym

"ebbas goda muffins var ustökta!" kex på kaka, inte sant

2007-09-09 @ 17:52:22
Postat av: Anonym

nej snälla komenntera mer sällan med obetydliga men roliga inlägg!Kan du inte ha dagens outfit också? ;D

2007-09-10 @ 21:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0