Oplanerad kväll - igen!

Godkväll gullisar!

Kvällen igår var intressant.
Tog som planerat en promenad med Matthias till Karlberg där vi mötte Charlotte. Vi gick därefter och fikade med Linus och Patrik i Vasastan. Där satt vi en bra stund och bara myste i höstkylan. Därefter tog vi en lååång promenad genom stan. Vi gick väl i ett par timmar i alla fall. Destination unknown. Vi gick och sjöng och grabbarna porrdansade inför stans bilister, haha!

Efter många om och men drog jag och Charlotte hem till mig. Vi hade hela tiden telefonkontakt med Alex och killarna som ville komma till mig på fest. Dock slutade allt med att jag och Charlotte stekte köttbullar hemma hos mig vid tolv. Efter det åkte vi hem till Messi där William, Carl-Hampus, en massa småflickor + lite annat folk var. Allt blir vad man gör det till, så jag önskade lite låtar av djn och därefter började jag och William äga dansgolvet rejält. Dansmoves som "ta bort fläcken" uppskattades och därefter åkte vi hem efter ett par timmar.

Idag har jag och Charlotte tagit det ganska lugnt. Då vi vaknade imorse satt vi i flera timmar och tittade på friidrott med min familj. Tråkigt med de svenska höjdhoppstjejerna Emma och Kajsa som inte kom bättre än delad sjua. Därefter tog vi en promenad med min ena storebror Sebastian. Satte oss på en brygga vid Karlberg och därefter åkte vi hem till Sebbe. Efter det åt vi en god middag hemma hos mig där även min andra bror och hans flickvän närvarade.

Nu åkte Charlotte precis hem, och det är dags för mig att börja plugga lite rättskunskap. Kul! :)

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0