Lördag

Hej igen,

nu ska jag skynda mig ut för att möta Matthias. Vi ska gå en promenad in mot stan längs vattnet. Min grej som Alex brukar säga ;) Det är det verkligen. Perfekt promenadsträcka som dessutom är vackert belägen.

I stan ska vi möta min älskling Charlotte och även Patrik och Linus tror jag. Vi ska ta en god latte och därefter beger vi oss till my place. Vi får se vad kvällen har att erbjuda, fest blir det säkerligen. Skönt att det är så fint väder. Jag har fått nya strumpbyxor som jag bad mamma att köpa till mig. Svarta och grå, riktigt tjocka som har som ränder i sig. Supermysigt att gå omkring i men samtidigt väldigt fint om jag får säga det själv.


En gammal bild från en fest då Ebba tog fram kameran. Ser ni vilket förskräckligt hår jag har? Det var då loreal färgade mitt hår "i varma toner" och det var näst intill rött!! Usch, som tur är gjorde jag aldrig någon blekning eller slingor för att få tillbaka min blonda hårfärg utan den kom snabbt tillbaka av sig själv. Som tur är. Annars rätt fina bilder om jag får säga det själv. :)




Hoppas att ni får en trevlig lördag nu! :)

På återseende!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0