Filmmys hos Alex

Godkvall!

Usch,
jag tror att jag haller pa att bli sjuk, it suuucks! Fick varldens migrananfall da min dans tog slut idag och darefter har det bara blivit varre - jag har jatteont i halsen och kanner mig forkyld. Men det behover ju inte bli nagot, jag dricker en massa vatten och ater frukt sa mar jag sakert bra igen imorgon. 

Vid tre akte jag hem till Alex, vi tittade pa film med en massa filtar och kuddar, jattemysigt! Blev en massa skratt darborta, roligt med nagon som far mig sa glad jamt :) Men uppenbarligen blev det sa trevligt sa att vi bada helt glomde bort tiden. Jag skulle ju dansa klockan sex!! Inte forran tio i sex kommer vi pa det, men som tur ar bor han nara Tegnerlunden sa jag kom bara fem minuter for sent. Snall som han var foljde han med mig sa att jag inte skulle ga vilse, hehe ;)

Dansen var rolig, precis as usual! Men nu ar jag sa trott sa jag vill bara lagga mig.. men icke icke, nu maste jag plugga. Imorgon ar det fredag :D Har en massa festplaner infor helgen sa jag vill absolut inte bli sjuk nu! Jag har dessutom en massa nya bilder som jag mer an garna vill dela med mig av, men med den har datorn skulle inte en enda bild laddas upp - av forklarliga skal. Forhoppningsvis kommer min dator hem snart :)



Pa aterseende!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Söt bild :)

2007-09-13 @ 21:58:16
Postat av: Anonym

hoppas att du inte blir sjuk nu!:) jag älskar din blogg !! (h)

2007-09-14 @ 07:39:50
Postat av: Sanny

säker på att det är datorn som har gått sönder och att du inte bara ställt in datorn på fel språk? tryck alt+shift isåfall.

2007-09-14 @ 15:29:18
Postat av: Anonym

vad och vart dansar du?

2007-09-14 @ 20:11:02
Postat av: Anonym

vem är denna alex? Är han din pojkvän? (:

2007-09-17 @ 20:25:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0