Dansdags!

Jag fryser och är totalt dyngsur !! På väg hem från skolan mötte jag som tur var Andrea. Vi fick tillsammans gå från tunnelbanan och hem i ösregnet!!! Jag har aldrig varit med om något liknande. Mina pumps med en klack på 9 cm var under vattnet. På mina jeans kunde man inte se en enda torr fläck, och mitt hår droppar fortfarande, precis som om jag nyss haft huvudet under duschkranen. Vilket jag i princip haft.

I alla fall hade jag min första lektion i matte B samt Geography A idag. På matten fick jag en grymt bra start kändes det som, det blir förhoppningsvis en rätt rolig kurs. Mattefreak som jag är ;) Geografilektionen som ligger på hela 100 minuter låter inte speciellt attraktivt. Men med den gudomligt roliga läraren Tyler kan det inte bli bättre. Han är så fruktansvärt rolig så även det blir förhoppningsvis en rolig kurs.

Äntligen, äntligen börjar dansen ikväll! De ringde från Kühlers igår och berättade att det är lite ändringar, så idag ska jag ha dubbelpass i alla fall, precis som förra terminen. Först balett, därefter jazz, jippi :) Att dansa på fredagar hade ju faktiskt inte varit någon höjdare, så nu slipper jag det. Dubbelpass på tisdagar, samt en lektion på torsdagar, det blir perfekt!

Back to reality, ska fortsätta pluggandet nu. Rättskunskap står överst på listan. Mamma lovade att komma hem med godis till mig, går så mycket lättare att plugga då.. av någon konstig anledning ;)

På återseende!


Kommentarer
Postat av: martina

hur lång är du?:)

2007-09-04 @ 16:12:40
Postat av: frida

kul med dansen :)

2007-09-04 @ 16:32:46
Postat av: Mandy

Jag är ungefär 1.70 :)
ja verkligen :D

2007-09-04 @ 18:04:41
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0