Prov i nationalekonomi

Godmorgon,

jag hade nyss prov i nationalekonomi.
Tror att det gick rätt bra, men man vet aldrig. Jag har nog aldrig varit med om en sådan bristande motivation från min sida som jag hade igår. Jag gick hem lite tidigare från skolan för att jag kände hur lite jag hade pluggat och hur mycket jag hade kvar att lära mig. Men då jag kom hem var jag så fruktansvärt trött i kroppen och trött på skolan att jag inte kom igång förrän halv sju! På provet idag märkte jag som tur var att jag hade rätt bra koll i alla fall. För tillfället är det kämpigt att röra högerarmen, skrivkramp till max. Men jag ska inte klaga, prov där man faktiskt får skriva hur mycket man vill brukar vara till min fördel. Jag har lätt för att komma ihåg och lära mig nästan allt jag läser, men ofta svårt för att sålla och bara skriva det viktigaste. Jag menar, allt som står i boken är ju mer eller mindre viktigt! Jaja, nog om det.

Ikväll är det dansdags! Tyvärr så har jag så mycket plugg nu så jag vet inte om jag kommer hinna gå på båda träningarna. Det är nämligen drygt tre timmars viktigt plugg som försvinner. Värst är det att jag i så fall måste gå på baletten och skippa jazzen med tanke på att jag redan missat baletten en eller två gånger. Vi får nämligen bara missa tre lektioner inom en stil på en termin. Och jazzen är min favorit.. men men, inte mycket att göra åt.

Ebba ska göra om min design här på bloggen. Så äntligen kommer den bli i min smak! Jag har ingen aning om hur den ska se ut, men fin ska den bli i alla fall :D Har ni några förslag:)?

Snart börjar matten, gotta go!



Kommentarer
Postat av: Anonym

En trevlig bild,,synd att den inte är litte närmre :)

2007-10-16 @ 11:12:56
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Helena

Vad kul att det gick bra på provet!Härlig sommarbild, önskar det vore sånt väder nu!

2007-10-16 @ 11:34:48
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0