Thank God for Beverly Hills!

Då jag ligger såhär i soffan, med världens förkylning som precis håller på att bryta ut och feber på det, med en filt och två duntäcken kom jag på den, enligt mig, roliga idén att ha "Thank God for...." en gång per dag eller någon gång i veckan. Där jag helt enkelt hyllar någonting som på ett eller annat sätt förgyllt min dag mer eller mindre.

Valet blev för mig solklart idag. Jag tror inte att någon är gladare än jag att Beverly Hills går varje morgon halv sju. Det spelar ingen roll hur många gånger man har sett dessa avsnitt, serien dör aldrig. Att den går tidigt på morgonen så att jag som är, kanske den mest morgontrötta person ni någonsin hört om, kan slänga mig upp ur sängen... eller i alla fall dra mig ur sängen för att inte missa något av Brandon, Kelly, Donna och de andra sötnosarna gör det hela even better!

Så dagen till ära har jag valt att hylla Beverly Hills!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskar också Bevan!

2007-11-20 @ 16:20:49
Postat av: Anonym

Jätteroligt med "Thank God for.." ROlig idé!

2007-11-20 @ 16:21:17
Postat av: nathalie

bevvan är bäst bäst bäst, serien dör verkligen aldrig och människorna i den blir aldrig vuxna eftersom den spelas så mycket så kommer man alltid se dem som små tonåringar, älskar de

2007-11-21 @ 13:35:24
URL: http://navol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0