Sjuklingar är vi allihopa..

Kom hem från skolan runt tolv idag, somnade direkt och vaknade nyss - och igår sov jag mitt på dagen också, fast i fem timmar. Usch, jag undrar vad jag har åkt på egentligen. Det känns som en blandning av en grov förkylning inklusive hög feber och halsont, men även illamående, migrän och så vidare. Listan kan göras lång. Att jag tvingas vara hemma nu på dagen känns inte som världens förlust, jag ska äta en massa godis och titta på olika filmer. Har inte alls lika mycket att plugga den här veckan vilket innebär att jag för en gångs skull kan vara hemma mer än några timmar utan att behöva plugga, kors i taket på den! Jag hoppas bara att jag blir frisk till imorgon då jag ska rida och åka hem till Charlotte på hennes middag på kvällen. Vi får hålla tummarna helt enkelt. Patrik ringde och ville hitta på något lugnt ikväll, kanske träffar honom ett tag om jag känner mig bättre senare.

Lillen är också sjuk, misstolka mig rätt, men det känns bra att ha henne vid min sida - ser förmodligen lika hemsk ut som jag och mår detsamma. Haha eller vad säger du sötnos? Vet att denna dam känner sig träffad. ;) I varje fall fick jag nyss ett sms av henne: Fan vad jag mår illa. Mitt svar kan väl få bli något i stil med: Min feber gör mig gammal i förtid.

Nej usch, ni får ursäkta för ett riktigt tråkigt inlägg, men jag kan inte mycket bättre än såhär en dag som denna. Har vi tur jobbar jag upp mig nu när jag har en hel dag att blogga en massa inlägg.

Nu ska jag titta på Legally Blonde gott folk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag är också sjuk :(

2007-11-23 @ 17:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0