Sista helgen på lovet med min bästa vän!

Hej igen!

Jag glömde helt bort att jag aldrig bloggade efter helgen.
Det blev en grym avslutning på lovet må jag säga! Jag bodde hos världens bästa, smartaste, underbaraste, galnaste vän Ebba som dessutom är den jag litar absolut mest på under helgen. I fredags var jag taggad som få, Ebbson som inte var riktigt lika taggad ville inte göra mig besviken så hon gjorde drinkar till oss som jag inte avslöjar receptet på, de var nämligen bland det godaste jag druckit! ;O Vi dansade omkring bara vi två till vi bjöd över hennes ex Patrik och hans vän Anton. De var kvar ett tag sen skickade Ebba hem dem och gulliga Hannes kom dit istället. Vi krökade och åt om vartannat, mysigt var det i alla fall!

Dagen efter myste vi på rätt ordentligt. Tittade på Sex and the city hela dagen, gick och köpte pizza som blev pricken över i:et. Lite senare var det dags att göra sig iordning, Ebba skulle nämligen ha halloween fest! Ett stort tjejgäng, närmare bestämt Mickis, Livia, Billie, Mathilda med fler kom. Senare kom även gayen Erika, Hedda, Calle + hans kompis, Carro och Amanda. Vi  körde sanning och sjöng sing star och tro det eller ej men mitt lag vann varje gång! Ebba och jag var väl de som krökade på allra flitigast men det var vi värda! :) Dock mådde jag skit på morgontimmarna, men det kan det vara värt.. plugget blev dock lidande.

På söndagskvällen tittade jag på film med familjen + Sofia. Vi åt även ost och kex,  själv hade jag svårt att ens titta åt rödvinets håll, men men. 

En sista grej innan ni får se bilderna.. JAG FYLLER ÅR PÅ TORSDAG! :D Glöm inte det! Jag ska firas under helgen men på torsdag ska jag ut och äta med Sebastian, Joakim och Ebba. =)

















Mer bilder kommer.. de bilder på mig och Ebba var de som hon valt ut, de jag skulle valt ut kan jag lova är betydligt annorlunda ;) Men som sagt.. de kommer..

Arrivederci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0