Och så dags att be om er sympati..

Godmorgon.

Jag kan nog helt ärligt säga
att den vecka som jag har framför mig nu, kommer att bli den värsta i mitt liv. Jag mår hur dåligt som helst, huvudvärk, stressad till hundra - you name it. Det värsta då jag hamnar i dessa situationer är att trots att jag har hur mycket som helst att göra så förväntar jag mig att jag ska göra exeptionellt bra ifrån mig på alla grejer, vilket är i princip omöjligt.

Idag är jag hemma och pluggar matte hela förmiddagen. Jag gick upp fem i sju imorse trots att jag har sovmorgon, enbart för att plugga. Jag menar, hur ambitiöst är inte det på en skala? Nej, om man ändå hade fått slippa. Sedan ska jag åka till VRG Jarlaplan för att ha italienska och rättskunskap. Därefter ska jag hem och plugga ett par timmar igen. Men matten känner jag mig rätt säker på. Det är i alla fall vad jag försöker inbilla mig. Att skriva matte utan självförtroende skulle inte ge mig mer än VG. Denna vecka har jag tre av mina terminsprov, jag tror inte att ni fattar hur mycket det är. Matte, Italienska och Tyska. Förutom det har jag ett hyllningstal, en geografipresentation, samhällsarbetet ska vi ha börjat på och vara redo för ett handledarmöte med vår lärare, geografiprov i början av nästa vecka, plus en sisådär miljoner "småläxor". Nej usch vad deprimerande det här är. Någon som vill byta liv för en vecka? Jag går med på vad som helst, jag lovar.

Nu ska jag äta frukost och därefter är det back to hell. Jag hoppas att ni har en roligare och mer human vecka att se fram emot än vad jag har. Denna hemska vecka önskar jag inte ens min värsta fiende... eller jo kanske. ;)

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Malin

Du kommer klara det, trots att jag inte känner dig har jag aldrig varit med om en mer ambititiös tjej!

2007-11-19 @ 09:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0