Milano 2009!

Oh jag är överlycklig!

Min kusin Hanna och hennes pojkvän
Jesper har varit här på besök idag. De har varit och jobbat i Grekland under sommarhalvåret och hade mycket att berätta om. Jag och Ebba har haft planer på att åka ner nästa sommar och jobba där, men efter att ha hört deras berättelser så har jag tvärt ändrat mig. 62 dagars jobb i 40 graders värme, inte en enda ledig dag, slaverijobb, minst 9 timmar jobb per dag. De hade blivit behandlade som slavar. Då får man ändå tänka att det är min kusin, Hannas syster, som äger stället. Anyway, det jag skulle berätta var att jag och Hanna redan för ett år sedan pratade om att flytta till Milano tillsammans i och med att vi båda har haft de planerna länge. Det som är så grymt är att vi har släktingar och vänner till vår släkt som bor där och arbetar med fastigheter så vi kan få både boende, jobb och sen vad gäller studerande av italienska är det enda vi behöver fixa själva. Nu känns tiden som är kvar i gymnasiet så himla mycket lättsammare! Det gäller att ha saker att se fram emot för att orka kämpa. Att kämpa utan belöning och mål är för mig näst intill omöjligt.

Det bästa av allt är att jag verkligen känner att det här kommer bli av. Jag behöver klippa barnsbanden med mina föräldrar och visa dem att jag kan klara mig själv. Jag har velat flytta till Italien och bo där i omkring ett år hur länge som helst, det är alltså inget som har flugit i mig nu på senare dar. Jag är taggad till hundra och vet att det kommer att inträffa även om Hanna väljer att göra annat. Däremot vore det så fruktansvärt kul att flytta dit med henne och leva det typiska italienska livet tillsammans med en släkting som jag spenderat alldeles för lite tid med i och med att hon bor i Göteborg och jag här.

Nu kom Sofia hit, blir väl att vi som vanligt åker och hyr film senare ikväll. Först ska jag plugga lite matte! Hörs senare <3
115055-96
Världens bästa moster och min Hanna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0