It's time for you guys to raise your voices

Hej mina vänner,

dagen har rullat på hyffsat smärtfritt. På matten fick jag tillbaka mitt matteprov, jag som tyckte att jag gjort mitt värsta prov någonsin, ha! Men det är alltid trevligt med lite glada överraskande nyheter. Sedan hade jag min air pollution presentation med Liza och Hanna. Den gick helt okej, men då den inte ens skulle bli betygsatt, vilket var en liten detalj jag helt glömt, så visade det sig att uppgiften inte var fullt så seriös som jag trott.

Nu är i alla fall frisören bokad den 6e december. Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska klippa så ni måste hjälpa mig! Det enda som är klart är att jag ska slinga mitt hår blondare så att jag får samma solblekta färg jag har på de flesta bilder som finns här på bloggen. Uteslutet är dessutom att klippa kortare än till axlarna, det vill jag inte. Men antingen har jag kvar längden helt och bara klipper topparna. Eller så klipper jag så att det blir mer frisyr med lite luggliknande och lite uppklippt. Vad tycker ni?



Kommentarer
Postat av: Anonym

varför inte klippa lite kortare än till axlarna? det skulle nog passa dig jätte bra tror jag!

2007-11-27 @ 16:06:51
Postat av: M

Men hon vill ju inte det? Jag tycker du ska
klippa upp håret och lite snedlugg tror jag skulle bli jättesnyggt!

2007-11-27 @ 19:15:29
Postat av: Anonym

du kommer ångra dig så sjukt mkt om du klipper av de! tjejer är hetast i långt blondt hår, de tycker alla killar. det är dem vi kollar på när ni kommer gåendes längs gatan(; grr^^

2007-11-27 @ 21:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0