Helvetesnatt!

Usch usch usch! Trots att ett av mina absolut största intressen är juridik så var det nog bland det mest avskyvärda inatt. Jag som alltid brukar vara disciplinerad vad gäller mina studier.. vart tog det vägen det här lovet? Där har vi i och för sig svaret, jag hade lov. Att plugga på ett lov tyckte till och med mina föräldrar var vansinne. Eller okej, pappa tyckte det. Men det får räcka (;

I varje fall kände jag mig enormt duktig igår då jag för det första gick på svenskan och samhällskunskapen på morgonen trots att jag verkligen hade behövt plugga istället. Att jag sedan åkte och pluggade i tre timmar non stop på ett bibliotek var kanske betydligt mer imopnerande. Inte riktigt lika imponerande var dock att jag i tre timmar satt och pluggade på två kapitel. Provet innehöll fem... Väl hemma då jag varken hann äta en ordentligt middag eller ta dessa pauser som är obligatoriska för att man ska få in det man läser, greps jag av panik. De två kapitel jag pluggat på, de om brott och straff, kunde jag galant. Men allt detta om bodelning och hur arv går till hade jag inte den blekaste om!

I min panikartade situation ställer mina älskade föräldrar upp som stöd och lyssnar tålmodigt när jag utan andrum predikar om allt jag kan om ämnet. Fungerade dock inte så bra som det brukar.. ett på natten satt jag fortfarande med kapitel 4, och det enda jag tänkte var att jag kan glömma mina mål som advokat i framtiden. Älskade gulliga Patrik blev min andra tålmodiga lyssnare från klockan ett. Han ställde tålmodigt frågor och kände sig som en stolt pappa då han lyssnade på allt jag kunde, blev lite bättre då faktiskt :) Men inte tillräckligt bra utan när jag bestämde mig för att sova och sedan gå upp klockan fem morgonen därefter och läsa resten kunde jag inte sova, men jag kunde omöjligt plugga för den delen heller. Istället låg jag och såg svart i en timme. Imorse stod jag upp klockan fem, pluggade de två sista kapitlen utan några problem och provet gick över förväntan. För att ge en lång invecklad historia ett kort slut.

Idag är jag utsliten, trött, ser ut som ett levande lik, går som en zombie.. you name it. Nu är jag så trött att ögonen gärna tar en paus. Ska ta en powernap innan jag ska dansa senare.




Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

JAG ÄR STOLT ÖVER DIG, fast jag inte känner dig. haha. du ger mig så enormt mkt kraft och ork! fortsätt skriva sånnahära inlägg! I LOVE YOU!

2007-11-06 @ 21:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0