Födelsedagsfirande!

Godmorgon!

Min födelsedag blev hur mysig som helst.
Var ute och åt med Sebastian, Joakim och Charlotte på kvällen. Kvällens höjdpunkt var då restaurangens alla servitörer och servitriser kom med en tårta med ljus och brinnande tomtebloss och sjöng för mig. Alla i hela restaurangen ställde sig upp och sjöng, sånt blir jag så rörd av, haha! Bilder kommer!

Ikväll ska det firas som aldrig förr! Först ska jag ha 11 tjejer här, vi ska äta italiensk buffé och bara ha allmänt mysigt. Därefter kommer mina andra älsklingar så styr vi fekke! Det blir nice hoppas jag =) Lite roligt är att jag inte hunnit öppna alla presenter från min familj, har i stort sett alla kvar. Men de tänkte jag öppna efter ridningen. Då det även ska städas och hämta maten jag beställt, och så vidare. Jag ser fram emot en mycket rolig kväll med mina närmsta vänner!

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: sessy

hejsan! :)
skulle inte du kunna skriva nångång om hur du sminkar dig, vad du använder för produkter osv? du ser alltid så fräsch ut!
grattis i efterskott

2007-11-11 @ 13:03:54
Postat av: Rebecka

Fyller du också år den 10november? :D
Grattis! ;)

2007-11-11 @ 14:27:15
URL: http://Reebeckas.webblogg.se
Postat av: Mandy

Nej jag fyllde år den åttonde :)Thanks anyway!

Jo visst skulle jag kunna göra det. Är dock inte så mycket produkter som de flesta av mina vänner använder. Men jag kan göra ett försök :)

2007-11-12 @ 08:03:09
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0