Härlig dag :)

Heej! :)

Åh vilken underbar dag det har varit!
Efter lite ärenden imorse som jag kan skriva mer om när det har fastställts mer så åkte jag med mina föräldrar och åt en försenad lunch. Vi satt i värmen (!) på en uteservering och det var så himla mysigt!! Vi pratade om resor inför sommaren och även mitt höstlov, weei :) Därefter tog vi en tur och jag köpte en ny rosa navelpiercing och örhängen, gudomligt söta! Måste bara tillägga att solen tar otroligt mycket nu, jag blev jättebrun i ansiktet då vi satt i solen och åt, härligt :D

Därefter gick vi till Utecompagniet där mina brorsor satt och tog ett glas vin. Alltid lika gulligt att se de två tillsammans, haha! <3 Äntligen har de börjat inse att jag inte är så liten längre så vi har redan börjat planera tills då vi kan gå ut tillsammans, tur att ha två bröder som har sådan erfarenhet av alla uteställen, jag vet precis vart man ska starta och vart man ska gå vid tre-tiden osv. Det är ju inte långt kvar nu.. ;)

Ikväll är det Sverige - Danmark. Jag ser nog på matchen här hemma med familjen och brorsans kompisar, lite av en tradition. Det känns alltid så konstigt att se på fotbollsmatcher med andra än min familj, jag har aldrig varit med om några som skriker mer. Det måste ju vara lite stämning!

Idag köpte jag dessutom ett jättegulligt rosa linne, ganska enkelt men perfekt till sommaren. Sedan köpte jag även ett par korta shorts som man får en riktig liten puffrumpa i, haha! Men jag blev i varje fall alldeles kär i dem, de var randiga i ljus- och mörkblått.

Ikväll blir det party med tjejerna!

  





     



Lite bilder jag och mami tog när hon ville öva för att ta kort med sin nya kamera innan studenten som vi ska åka på om en vecka. :)


Kommentarer
Postat av: Emma

vad söt du är! :) dessutom så har du ett jättefint halsband

2007-06-02 @ 21:20:23
Postat av: maria

vart köpte du shortsen? bor du i lägenhet =)

2007-06-02 @ 22:13:12
Postat av: Linn

Vilka söta bilder :)

2007-06-03 @ 12:18:07
URL: http://linnsaans.blogg.se
Postat av: yeeees

bor inte du i stan?? har trott det hela tiden :p
keep uo the good work med bloggen :D
puss

2007-06-03 @ 13:08:43
Postat av: C

Jättesöta bilder! Gillade speciellt den andra :) Vart köpte du din piercing och hur mycket kostade de alla ungefär? Måste nämnligen köpa en ny själv ;)

2007-06-03 @ 21:46:27
Postat av: Mary

väldigt söta sommarbilder! :)

2007-06-04 @ 18:32:56
URL: http://likeitornot.blogg.se
Postat av: Emelie

JÄTTEsnygga shorts. Var har du köpt dem någonstans? :)

2007-06-04 @ 18:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0