Chillkrök at Ebbas place!

Hey sweethearts!

Bott hos min lilla gay Ebba de senaste dagarna.
I torsdags var det jag, Ebba och hennes pojkvän Sebastian som hade grymt mysigt med champagne och goda drinkar som Sebastian gjorde. Jag och Ebba taggade till as usual, fan nu närmar sig Italien, det blir grymt grymt och åter grymt! Har handlat en hel del nya sommakläder inför resan, inkluderat ett antal bikinis, ett av favoritplaggen att köpa, helt klart.

I fredags var ebba uppe tidigt och jobbade. Så stolt över min lilla prinsessa som får varje jobb hon söker. I alla fall låg vi övriga kvar och sov under tiden, skönt skönt! Så fort vädret tillät hoppsade jag ut mot poolen och låg där och blev ytterligare brunare i ett par timmar. Senare blev det storstädning av hela huset av oss damer i underkläder. Senare drog vi dit lite folk, söta hp-tjejerna, samt param, pani, eg och valle. Krökade lite och därefter var det dags för bad, men det var bara Johanna som offrade sig, haha! 

Slutligtvis var det bara jag och Ebbson kvar. Vi städade undan en del, sedan kröp vi ner i sängen och jag fick ligga i ebbas famn även denna natt. (;  Imorse hade vi ställt klockan på elva för att kunna ta oss in mot stan hyffsat tidigt, men av någon konstig anledning gick vi inte upp förrän halv två. Det tog kanske en kvart för oss att snabbt och flitigt storstäda huset, och ett par timmar för resten..

Shoppa var väl det som vi planerat att göra, men det slutade med konstutställning med ebbas farmor. Vi tittade bland annat på deras släkting Rolf Adlercreutz bilder som dessutom visste väl vem min pappa var och böckerna som han skrivit. De är till och med gamla bekanta, ibland är världen allt liten. Därefter åt vi en väldigt försenad lunch och sedan åkte jag hem, jättesliten som jag var.

Nu har jag precis tittat på Beck - Advokaten med mina kära föräldrar. Jag ville se Material Girls men den var uthyrd på fyra ställen så sen gav vi upp. Istället blev det Beck, alltid ett säkert kort. Och det var det även den här gången, jag förstår inte hur de gång på gång lyckas göra så fruktansvärt bra och spännande filmer! All cred till de grymma skådespelarna dessutom.



Sov sött!

Kommentarer
Postat av: frdia

hur gör du för att vara så perfekt?

2007-07-01 @ 15:37:41
Postat av: Mandy

Kristin jag tror att vi har lite skilda åsikter där. Jag anser att man inte bara behöver fira en nationaldag för att landet har blivit självständigt ett visst datum. Man kan väl fira en nationaldag för att man är stolt över sitt land och vill visa sin tacksamhet? Läsa på behöver jag nog inte göra, jag förstår precis vad du menar.. dock håller jag inte med.

2007-07-02 @ 14:10:58
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Cassandra Brody

Jag håller med, beck är sjukt bra! :)

2007-07-07 @ 18:43:17
URL: http://casshoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0