TVÅ DAGAR KVAR!!

Hallå!

Paulina gick precis härifrån.
Vi har solat och sen tittat på Legally Blonde. Finns tyvärr inte så många som ställer upp på att se den filmen med mig längre.. Innan det fikade vi i varje fall med min storebror Sebastian och hans flickvän, alternativt på G. Riktigt söt och mysig tjej så det var trevligt.

Nu är det inte alls långt kvar tills vi åker vilket innebär att jag måste ta itu med packningen.. visserligen brukar det vara roligt när man väl kommer igång, men det finns ju så mycket man vill ha med sig! Sedan slutar det i alla fall på samma sätt varje gång - resväskan väger alldeles för många kg och när resan är slut har man inte ens använt hälften av allt man haft med sig, i och med att man köpt mer kläder än det man hade med sig från början..

Det ska bli helt underbart skönt att åka iväg nu. Jag längtar verkligen efter att bli riktigt, riktigt brun och shoppa tills jag inte kan stå på benen. Låt mig komma till landet med de underbara stränderna, det varma klimatet, människorna med sådan stil, hunkarnas hemland, maten och glassens paradis, modets samt paraplydrinkarnas kära Italien. Here we come!

 


ITALIEN:   Eraclea Mare, Venedig 8/7 - 22/7

FRANSKA RIVIERAN:  Nice, Saint Tropez 26/7 - 31/7

På Återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0