party party!

Hej!

Gäsp! Det var verkligen länge sen jag var såhär trött. Inatt sov jag i tre timmar, mellan sju och tio på morgonen. John lät mig inte sova mer, dumming! Kvällen igår blev inte riktigt som planerad, men när blir de det? Efter några glas vin bestämde jag, Bella och Denise oss för att sussa över hos John där vi hade tänkt styra efterfest. Så vi begav oss dit, jag har ingen aning om när. Kvällen hos Oskar som fyllde år var i alla fall mycket trevlig. I stort sett bara killar, alla välklädda och mycket sociala och generösa med komplimanger, trevligt trevligt. :) Sitter här och har svårt för att hålla ögonen öppna, så jag orkar verkligen inte skriva mer om kvällen :( Den var i alla fall lyckad och en perfekt avslutning innan jag åker till Italien. Ja, om man bortser från slithetsfaktorn och baksmällan för tillfället.. Finns det ens ett sådant ord? Nåja, nog om det.

Ikväll ska det packas, det sista. Har precis träffat min älskade Paulina som ska hjälpa till under tiden vi är borta. Nu vill jag bort från det här osomriga vädret och bara ligga och sola hela dagarna. Kommer såklart sakna mina små älsklingar, sa hejdå till Bells idag också. <3 Men en av älsklingarna ska ju som tur med på resan, weei! :D


Söta Denise, jag (när ska hon byta pose?) samt John.
fest


Sen har jag tagit lite nya bilder med mamsen, nere vid vattnet.

Amanda

Amanda

Ta hand om er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

VART ÄR DINA SKOR IFRÅN? de är de sätaste skor jag sett på länge!!!

2007-07-07 @ 17:31:15
Postat av: Mandy

Åh det är mina absoluta favoritskor. Självklart är de från Italien, liksom i stort sett alla mina skor :) Längtar efter att åka ner och köpa upp mig på ytterligare dussintal skor. Kan lägga upp en närmare bild på dem, grymt söta detaljer!

2007-07-07 @ 18:31:06
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

såå kul när du visar kort på hela dig så man kan se vad du har på dig(: jätte fin klänning och skor! love from malin ( läsare )

2007-07-10 @ 22:02:59
Postat av: Mary

jätte söta bilder från vattnet :)

2007-07-11 @ 03:05:03
URL: http://likeitornot.blogg.se
Postat av: Emma

var köpte du den där underbara klänningen nånstans? skitfin!!

2007-07-11 @ 20:27:45
Postat av: G.

Vart är det du bor egentligen? Bor du där, vid vattnet? Jättefint!
Jag älskar ditt hår, såå fint! ^.^

2007-07-16 @ 01:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0