Gyllene tider

Godkväll,

kvällen som spenderades på Skansen var jättelyckad!
Per Gessle som egentligen borde kallas för Kung var lika briljant som alltid. Även Måns var grym, älskar hans utstrålning och förmåga att dansa riktigt bra samtidigt som han sjunger. Blev lite stolt där med tanke på att han faktiskt tillhör min släkt på hyffsat nära håll. ;) Dock vet man att det är unikt med Gessle som har gjort så otroligt många låtar som verkligen lever kvar. Jag vet inte hur många av hans låtar jag kan nämna som jag kan utan och innan. Jättemysigt att bells följde med, nu har vi smitt lite sommarplaner och grejer. :) Roligt dessutom att vi stod så nära scenen!

Måste gå och lägga mig snarast, är hur trött som helst. Svårt att slita sig från en ganska intressant konversation på msn bara. Det är en kille, kan dock inte avslöja hans namn, som är överlycklig i och med att han bad om att få ställa tio helt valfria frågor till mig som jag var tvungen att svara på. Intressant att se vilka slags frågor han gått och klurat ut.. Vad har det tagit åt världen?..


Sitter för övrigt och pumpar Gyllene tider - klassiker. Har alltid varit ett stort fan men nu har det verkligen nått sitt klimax. Kan inte välja vilken jag tycker bäst om..



sommar <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

leva livet kom så ska vi leva.. (8)
Bästa!

2007-07-04 @ 02:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0