Franska Rivieran och rosa resväska

Hejsan,

gårdagen var jättemysig. Paulina och hennes söta lilla vovve Elton kom
hit på kvällen. Vi hade hyrt filmen Material Girls och hade ganska stora förväntningar då den var uthyrd på fyra videoaffärer och dessutom förbeställd på två av dem. Filmen var väl inte riktigt vad vi hade väntat oss, ganska tråkig rent ut sagt. Nåja, alltid lika mysigt att träffa en av mina bästa vänner. <3

Nu har vi äntligen bokat den andra resan. Fyra dagar efter vi kommit hem från Italien så åker vi ner mot den Franska Rivieran, närmare bestämt Nice och Saint Tropez. Ska bli helt underbart med en massa sol och shopping. Kom hem från stan precis, och vad fick jag inte av pappsen så fort jag kom hem om inte en riktigt stor resväska. Gissa färgen? Roooosa :) Känns faktiskt lite last year, plus ett antal år till, men fasiken - det är ju min favoritfärg och den beskriver verkligen hela min personlighet. Dessutom, så behöver jag inte riskera att någon råkar ta fel väska och tar min istället. Är alldeles förtjust i den. :)

Tog en lång promenad in till stan, perfekt promenadsträcka längs vattnet. Pratade med en massa personer under tiden; Samina, Linus, Frankie, Ebba, Charlotte, Patrik, Wictor, Alex, Bella, Kajsa, Patie .. har garanterat glömt någon. Skulle ha träffat Patrik, Linus, Frank och grabbarna men det fanns inte riktigt tid till det. Mötte Wictor vid Centralen, där fick jag en glass så promenerade vi en bit genom stan. Sedan var jag tvungen att skynda mig mot NK med hörsnäckan i ena örat och mobilen vid andra, samtidigt som jag förtvivlat försökte dra ner min något korta kjol.. Nåja, köpte mina hudvårdsprodukter med doft av solmogna jordgubbar. Doftar helt ljuvligt, en kroppspeeling och en insmörjningskräm. Man blir helt underbart len, doftar jordgubb och känner sig enormt fräsch.

Nu är Bella hemma igen! :D Hon ringde så fort hon gått av planet så det var skönt att höra att allt gått bra trots Londons instabilitet. Det hände en rolig incident när jag var påväg mot Centralen. Då ringer Bella och säger med en skum röst "Vilken fin kjol du har." Panikslagen som jag alltid blir vid sådana skräckscenarion fortsätter Bella med "Och vilka söta rosa skor du har.." Sedan ber hon mig att vända mig om så sitter hon på bussen från Arlanda och ser mig från fönstret där jag går nedanför..


Ny bild tagen för någon dag sedan. :)

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart är resväskan ifrån? Behöver en ny, större, och vill faktiskt också ha en rosa haha! Som du sa, ingen kommer råka ta fel då ;)

2007-07-02 @ 21:32:57
Postat av: Anonym

du luktar säkert underbart i dina nya kropps-krämer<3 , du har en jävligt snygg brun färg inkl. kropp! du får åka på massa resor, du har en rosa resväska! kan inte säga annat än att jag vill vara dig! ;p <3 vore välldigt uppskattat om du skrev mer om din träning ( även fast de inte blir så mkt nu på sommaren då man ofta har "bättre saker för sig" ), och lite mer om vad du äter för att hålla dig så snygg som du är! puss från en mkt avis tjej!;p

2007-07-03 @ 18:33:08
Postat av: Anonym

Är den från Eden eller?

2007-07-03 @ 21:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0