Presentation och Tröstshopping!

Hejsan!


Åh vilken lättnad,
äntligen, äntligen så är den här terminen över, och framför allt denna hektiska projektperiod. Idag hade vi nämligen "slutprovet", då vi skulle framföra vår essay muntligt och sedan bli offentligt slaktade, inför lärare och elever, av en annan grupp elever som läst in sig på vårt ämne, precis som man får göra senare när man ska plugga vidare på universitet. Vår grupps redovisning tycker jag gick väldigt bra faktiskt, över förväntan. Då vi fick en grupp som argumenterade mot oss då tycker jag att vi även skötte den biten väldigt bra, det var intressant att höra alla följdfrågor som hela tiden dök upp. Däremot vår argumentation till en annan grupp som hade skrivit om fiske och liknande, gick väl sådär, vi hade prioriterat vårt arbete lite för mycket. Men jag är väldigt nöjd och det är huvudsaken. :) Dessutom var våra kära lärare enormt imponerade av både vår engelska och innehållet av våra projektarbeten så det var roligt att höra:)


Idag efter den extremt plågsamma dagen som har varit totalt fylld av nervositet så var jag helt slut när jag kom hem. Hade planerat att julhandla med vännerna men så fort jag kom hem så somnade jag och sov i två timmar, dock välbehövligt. Såfort jag vaknade så kände jag något som varit vardag den senaste tiden - min migrän. Samtidigt som jag kände den smärtan så kom mamma hem och tyckte synd om mig så hon tog med mig på tröstshopping, ibland är det faktiskt ganska bra att må lite dåligt också, okej jag sa ibland ;) Men jag köpte i alla fall tre jättefina tröjor som jag blev nöjd över. En svart finstickad tröja som är ett bra vardagsplagg, en annan söt ganska vanlig rosa topp och så min favorit; en festtopp med öppen rygg, så fin! Mår alltså bra mycket bättre nu:)


Imorgon har jag alltså äntligen julavslutning. Klassen ska samlas vid två och fika tillsammans, därefter ska vi bege oss till Gustav vasa kyrka för avslutning. Efter det tror jag att det blir fika med Bella eller så ska jag träffa Filippa. Senare på kvällen ska jag åka till Jonathan.


Sköt om er:) //Mandy


Kommentarer
Postat av: Hejhej!

Varför kallas du för Mandy?

2006-12-21 @ 13:23:29
Postat av: Anonym

jonathan?

2006-12-21 @ 18:37:13
Postat av: svarta madame och lady lovelocks

heeejjzan asså jag läste din blogg, tycker den är såå bra! btw e du o jonathan tillsammans nu lr??
stå på dig, var stark!

2006-12-21 @ 21:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0