Migrän :(

Heej!


Finns det något värre än migrän?
I flera dagar i streck har jag haft ständig migrän och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Att ligga i sängen och försöka somna när man har ett ständigt tryck över ögonen och pannan är inte kul, tro mig. Så har jag nämligen haft det varje natt nu i flera dagar och jag vet faktiskt inte vad det beror på. Kanske är det att all stress man har haft i kroppen under den här terminen äntligen börjar lägga sig och att jag nu börjar slappna av som får kroppen att reagera som den gör? Eller så har det helt enkelt kommit pga andra jobbiga saker som finns i mitt liv just nu. Hoppas verkligen att det försvinner snart vad det än beror på!


Helgen bestod av mycket vila pga det ovannämnda, men även fest på lördagen. Jag mötte upp Bella och några andra tjejer vid halv åtta, då åkte vi på förkrök hos Axel, trevlig kille :) Sedan blev jag och Bella sugna på klubbfest, ganska komiskt, ingen av oss hade varit på klubbfest på minst ett år så vi ville kolla in vilket folk det var där. Dessutom var det ju bara att åka dit och gå in så vi körde på det. Tyvärr var det inget vidare roligt folk som var där, men hade vi förväntat oss något annat? Som beräknat var det bara jag och Bella som tyckte det var ganska kul och dansade runt med hennes killkompisar, de andra tyckte nog att vi var lite barnsliga :( Men men, det var säkerligen sista gången jag var på en klubbfest, då ska man ju inte bara stå där, mihi :)


Jag väntar något så fruktansvärt till Torsdag, då vi äntligen får jullov. Känner mig helt slutkörd efter en termin i skolan, men vem gör inte det? Innan det efterlängtade jullovet kommer så väntar dock en Oral Presentation som jag har skrivit om tidigare. Den ska nog gå bra, skriver mer och berättar om hur det gick efter torsdag. Annars består veckan av ett solariumbesök, fika med vännerna samt shopping. Det blir mys :)


Ta hand om er! // Mandy <3


Kommentarer
Postat av: lisa

såg dig där. du såg ut att ha skittråkigt å såg allmänt stel ut.

ja däremot hade skitkul å alla sa att ja dansade mest haha.

2006-12-18 @ 19:28:37
Postat av: Lina Sand

Dina jeans på Fablesse var jättesnygga, var har du köpt dom? Dessutom dansade du ju skitporrigt, grr:)

2006-12-18 @ 20:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0